Service

Kwaliteit
Private Shisha vindt kwaliteit erg belangrijk en daarom wordt jouw waterpijp zorgvuldig samengesteld. Door jarenlang ervaring te hebben opgedaan met de waterpijp kun je ervan uit gaan dat wij goede kwaliteit waterpijpen verhuren.
Waterpijp
De waterpijpen worden zorgvuldig met de handgemaakt in Egypte.
Dit merk heeft zich al jarenlang bewezen om haar kwaliteit en de heerlijke rookervaring.
Kool
Bij ons heb je de keuze uit twee soorten kolen:

Al Fakher ontstekende houtskolen: dit zijn ronde kooltjes die je gemakkelijk kunt aanmaken met een aansteker of brander. Binnen 1 minuut zijn ze klaar voor gebruik.

Jumeirah kokos kolen: dit zijn kokos blokjes die aangemaakt kunnen worden met een gasfornuis. Indien je geen gasfornuis tot je beschikking hebt raden wij je aan om ronde kooltjes te gebruiken. Mocht je toch de kokos kolen willen gebruiken dan kunnen wij een elektrische kolenbrander meeleveren voor een meerprijs van €2,50.

Snacks en drinken
Lekker snacken tijdens het nuttigen van je waterpijp? Naast de waterpijp bezorgen wij ook snacks en drinken aan huis! Bekijk ons menu om te zien wat voor snacks en drinken wij allemaal leveren.
Feestjes/evenementen
Naast bezorging aan huis is het ook mogelijk om waterpijpen te huren voor een feestje of evenement. Mocht je meer informatie hier over willen, bel of mail ons!